+375 17 209-48-04

+375 25 512-05-97

info@zapraudu.info

«Мертвым не баліць, а пакрыўджаных ніхто не любіць!»

Как пользователи социальной сети Facebook отреагировали на вчерашнее заявление Ярослава Берниковича о фальсификации подписей за Татьяну Короткевич.

Карпов

Стась Карпаў:

Не сабрала. Падманула. І яна і ён. І усе яны. І замест плошчы жэрлі мяса ў грунвальдзе. І фоткаліся з імперцамі. І праект КДБ.
Вось тут пішуць у фэйсбуках: «Атрымліваецца, што цяпер крымінальную справу трэба заводзіць за падробку дакументаў. Некаторыя знаёмыя зараз падумваюць, ці не напісаць заяву. Цікавы будзе судовы працэс…) Што думаеце?».
О-о! Што я думаю! Я думаю, што я ганаруся гэтай ідэяй і суайчыннікам. Падаць у суд, напісаць заяву. І пасля разам з мянтамі падысці да дзвярэй злачынцы. Паглядзець на мянта, пакласці яму на плячо руку. Першы раз з 1994-га года. Без страха, як роўны роўнаму. Пакласці і спытаць: «ну што, таварыш міліцыянер, пара?»
І мент усміхнецца белазуба, адкіне з вачэй саламяныя валасы і задорныя зайчыкі запляшуць у ягоных блакітных вачах: «ты добрую заяву напісаў, гражданін. Хочаш я за гэта табе дам з нагі па дзвярах садануць?
І гражданін садане і яму дадуць патрымаць кайданкі. І уся гэтая шушара, якая не сабрала і сфальсіфікавала, якая жэрла мяса у Грунвальдзе і не зрабіла плошчу, якую гражданін чакаў, прыпаўшы да манітора — сядзе. Сядзе надоўга, сядзе, можа быць нават пажыццёва. І будзе сядзець там, у турме, за кратамі, пакуль яна, шушара, не зразумее, што і лукашэнка, які вечны і выбары, якіх няма і кітайскі тэхнапарк, які мы ненавідзім, і электрастанцыя, якая вось-вось бабахне і мова, якую скралі і правы, якія адмянілі і свабоды, якія задушаны — вось усё гэта мы ёй, шушары — не даруем ніколі. Яны нас не мабілізавалі. Яны паміж сабой не дамовіліся. Яны удзельнічалі у гэтым цырку, які мы назвалі цыркам бо нам на яго напляваць, а пасля ў ім прайгралі і нам стала крыўдна, а яшчэ пасля, як высветлілася — мухлявалі і цяпер гэта немагчыма дараваць. А лукашэнка? А што лукашэнка. Калі не ён — то хто? Нікогаж няма, так што хай ён, чым гэтыя, якія не зрабілі нам плошчу!

Наста Дашкевіч: 

А я хачу сказаць наступнае: пакрыўджаных ніхто не любіць. Не сабралі сто тысяч подпісаў? Схлусілі? Выйдзі з шэрагаў на наступны дзеньі зрабі заяву, што не хочаш у гэтым удзельнічаць і гуляць па такім правілам. А так фігня нейкая. Ціпа яны кепскія, а я — харошы. Ніхто не харошы.

Dima Bondarchuk:

Ну хоть все поговорили сегодня. А вот и анекдот в тему:

Бонд

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ales Piletski:

― Ало, прывет. Што там слышна? Не званіш.
― Здравствуйте, Александр Григорьевич. Не было повода. Хотя вот сечас немного зашевелились.
― В чом дзела?
― Один из доверенных лиц Караткевич рассказал, что она не набрала необходимых для регистрации 100 тысяч подписей в прошлом году на выборах. Шумок начался, небольшой скандал.
― Падаждзі.. Апазіцыянер абвіняет апазіцыянерку в том, што ана фальсіфіцыравала выбары?
― Ну, в принципе, да.
― Странна. Раньшэ ані как та меня всё большэ в этам абвінялі. А сейчас адзін аднаво. Наверна, саўсем дзенег нет, раз ужэ такое началось.
― Да, Александр Григорьевич.
― Можэт ім падкінуць чуток? А то ведзь перасорацца саўсем, нагаварат ўсякава і патом чорт паймі што із этава палучыцца.
― Мы поработаем такую возможность, Александр Григорьевич.
― Ілі ешчо хужэ, станут саўсем бліска к людзям… Карочэ дзействуйце. Пасматрыце што і как, ацэніце, патом даложыце.
― Слушаюсь, Александр Григорьевич.
― Выпалняй. Хаця пастой. А ана на самам дзеле не набрала эці 100 тысяч?
― Ну… Как вам сказать.
― Ясна, так я і знаў. Нікуда ані без меня, нікуда. А ешчо дзіктатар. Не відзелі ані дзіктатараў… Абідна дажэ.
― Да, Александр Григорьевич.
― Ладна, давай. Пака.
― До свидания.

Илья Добротвор:

Ну что,поехали. Давайте вместе проведем оценку Кто есть Кто? Ярослав Берникович ?:

Индекс репутации:

Страница создана для определения объективной оценки уровня деловой репутации беларуских политиков и общественных деятелей. Первоначально вносится предложение (в личку группы) о добавление политика / общественного деятеля. После принятия решения администрацией страницы выставляется фото политика/ общественного деятеля с данными на усмотрения администрации. Каждому изначально присваивается положительный рейтинг равный 100 баллам. Под постом пользователи оставляют комментарийминусовой балл (с обязательным обоснованием) Пример «-1 балл компания 2012 года, не исполнения слова — обещал сборщикам по айфону — в итоге не кто не чего не получил» После под этим сообщением идет обсуждение и в случае подтверждения — политик,общественный деятель получает рейтинг 99 балов. И так по такой простой схеме мы поможем друг другу определить — кому стоит доверять, а кто слабое звено.

Андрей Поротников: 

Нет, ну это же прекрасно: сначала человек принимает участие в фальсификации президентских выборов. Молчит более полугода. Потом осознает тяжесть содеянного и начинает каяться. Обнять и плакать, как трогательно. А что поменялось с октября 2015 года для конкретного разоблачителя?
1. Закончилось бабло и возможности снимать жилье в Минске, пришлось вернуться на родину. Финансовый кризис он в оппозиции будет пожесче, чем в экономике Эматыкон smile
2. Стало понятно, что бабла на парламентские выборы не будет. Гарантированно есть финансирование под 15 кандидатов. Это не от ГП, а от всех партий. Всех! Эматыкон smile Эматыкон smile
3. Очевидно, что схема жить между выборами за то, что отложено в процессе выборов не работает.
4. Легко представляю, как АД пообещал разоблачителю, что трудности временные и все скоро наладится. Обещать невозможное — профессиональная функция политиков. Не наладилось.
«Голод» поспособствовал пробуждению совести. Совесть подсказала, что если разоблачить «Доктора Зло» нашей оппозиции, то открывается шанс примкнуть к конкурирующей фирме. Может там повеселее. В плане финансов.
И если что: я не верю, что кто-то кроме Лукашенко собрал 100 тыс подписей в прошлом году. Но это уже отыгранная тема.

***

Epic srach вокруг поддельных/настоящих подписей за ТАК подвиг меня задуматься над вопросом: кого из белполитиков на моей памяти не обвиняли в том что он вор и/или кидала, и/или обманщик, и/или агент режима. Святую троицу составили Губаревич, Логвинец и Янукевич. Гадости говорили даже про Северинца.

Андрэй Кім:

Павел Севярынец і астатнія. У мяне проста ёсць пытанні, чаму гэтыя людзі становяцца ў неверагодную апазіцыю да ГП і Андрэй Дзмітрыеў акурат пасля таго, як ім перастаюць плаціць. А значыць, пакуль працаваў і быў на заробку, ўсё было добра і яго не засмучала, што подпісы не сабралі?

Андрей Игнатович, www.zapraudu.info

 

20 мая 2016

Коментарии

Добавить комментарий

Вы должны быть авторизованы для комментирования.

Войти с помощью: 
 
А также…